Rüyada selde kaldığını görmek

Rüyada selde kaldığını görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selde kaldığını gördüyseniz:

  • Yetersiz ya da faydasız anlaşmaları, işleri veya planları bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada sel altında kalmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selin içinde kalmak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına işarettir.

Rüyada sel içinde kalmak hem dua alacağına, rahatının kaçacağına işarettir.

Rüyada selin ortasında kalmak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, borçlarının azalacağına tabir olunur.

Rüyada selin altında kalmak makbul olan mallara kavuşacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına delalettir.

Rüyada selde kaldığını görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine rivayet eder.

Rüyada selde kalmak hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına inanılır.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments