Rüyada selde kalmak

Rüyada selde kalmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, büyüleyeceğine işarettir.

Rüyada selde kalmak gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Rüyada selde kalmak huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel içinde kalmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, güç ve para kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada selin altında kalmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada selin ortasında kalmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Rüyada selde kaldığını görmek bekar ise evleneceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına delalettir.

Rüyada sel altında kalmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selin içinde kalmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, canlanacağına rivayet eder.

Rüyada tersine akan sel görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments