Rüyada sel altında kalmak

Rüyada sel altında kalmak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, büyük bir adım atılacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel altında kalmak gördüyseniz:

  • Değişimden hoşlanmıyor ya da değişikliğe karşı çıkıyor olabilirsiniz.

Rüyada selin altında kalmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalet eder.

Rüyada sel altında kalmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada selin içinde kalmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işarettir.

Rüyada selde kaldığını görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel içinde kalmak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada selde kalmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selin ortasında kalmak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Rüyada tsunami altında kalmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments