Rüyada dağdan gelen sel görmek

Rüyada dağdan gelen sel görmek her zaman kötülük için çalışacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada dağdan gelen sel gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormalı, cevapları alana veya cevaplara kafanızda yer bulana kadar zaman kazanmalısınız.

Rüyada dağdan gelen sel görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktan gelen birini görmek üzüntülerin sona ereceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Rüyada memeden gelen sütü içmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve gelen misafiri kovmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çekilen hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen birinin elini öpmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada hacdan gelen birine sarılmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada umreden gelen birini görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments