Rüyada karlı fırtına görmek

Rüyada karlı fırtına görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine işaret eder.

Rüyada karlı fırtına gördüyseniz:

  • Evinizde, dikkatsizlikten kaynaklanan küçük bir zarar olabilir.

Rüyada fırtına kar görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kar fırtınasına yakalanmak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kar ve fırtına görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine alamet eder.

Rüyada fırtınalı kar yağdığını görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karlı fırtına görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar fırtınası görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işaret eder.

Rüyada fırtınalı kar görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments