Rüyada asker baskını görmek

Rüyada asker baskını görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada asker baskını gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada asker baskını görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalet eder.

Rüyada sel baskınından kurtulmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel su baskını görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Rüyada su baskınından kurtulmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işaret eder.

Rüyada baskın yapmak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerini su baskını görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada silahlı baskın görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada baskın görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments