Rüyada su baskınından kurtulmak

Rüyada su baskınından kurtulmak gözyaşının kuruyacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada su baskınından kurtulmak gördüyseniz:

  • Aile, gayrimenkul veya evle ilgili konularda ilerlemenin sürmesi gerekiyor.

Rüyada su baskınından kurtulmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada sel baskınından kurtulmak kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada su baskınından kaçmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada evde su baskını görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet eder.

Rüyada işyerini su baskını görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su baskını sel görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel su baskını görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına işaret eder.

Rüyada asker baskını görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments