Rüyada baskına uğramak

Rüyada baskına uğramak kişinin evlatlarının artacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, çalışmalarının artacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Rüyada baskına uğramak gördüyseniz:

  • Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.

Rüyada baskına uğramak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına inanılır.

Rüyada işyerini su baskını görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel su baskını görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalettir.

Rüyada baskın görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada baskın yapıldığını görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet eder.

Rüyada asker baskını görmek suçlamalardan aklanılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada su baskını sel görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz baskını görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments