Rüyada savcı olmak

Rüyada savcı olmak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, malın bereketinin artmasına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalettir.

Rüyada savcı olmak gördüyseniz:

  • İletşim ağınızı genişletmeniz veya aktif olarak kullanmanız durumunda size sunacak veya paylaşacak şeyleri olan kişilerle karşılaşabiirsiniz.

Rüyada savcıyla evlenmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada hakim savcı görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada kendini savcı olarak görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına işarettir.

Rüyada savcı olduğunu görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada savcıdan kaçmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada savcıya ifade vermek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, işinde yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada savcı ve hakim görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işarettir.

Rüyada savcı görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments