Rüyada kendini savcı görmek

Rüyada kendini savcı görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, statü atlayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına inanılır.

Rüyada kendini savcı gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz rutinle vakit kaybetmek yerine, harekete geçmenizi söylüyor.

Rüyada savcı ve hakim görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın savcı görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada savcıyla evlenmek kalp kırıklığına neden olacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada savcıdan kaçmak kazancının bereketleneceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kendini savcı olarak görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına işaret eder.

Rüyada hakim savcı görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işarettir.

Rüyada savcıyı görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalet eder.

Rüyada savcı olduğunu görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments