Rüyada savcı görmek

Rüyada savcı görmek malının da hiç olacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işarettir.

Rüyada savcı gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işler hızlanmaya başlıyor.

Rüyada kendini savcı olarak görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada savcı cübbesi giymek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, eğlenceli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada savcıdan kaçmak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada savcı görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına alamet eder.

Rüyada savcı olduğunu görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine inanılır.

Rüyada savcıyla evlenmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada hakim savcı görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada savcıya ifade vermek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments