Rüyada sarılıp uzanmak

Rüyada sarılıp uzanmak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada sarılıp uzanmak gördüyseniz:

  • Sakin kalmakta fayda var.

Rüyada sarılıp uzanmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle uzanmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Rüyada toprakta uzanmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara uzanmak hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç altında uzanmak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına alamet eder.

Rüyada toprağın üstüne uzanmak etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüstü uzanmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşilliklere uzanmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, ön plana çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments