Rüyada yeşilliklere uzanmak

Rüyada yeşilliklere uzanmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, atılıma geçeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, zorluklarla boğuşulacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, maneviyatının çökeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada yeşilliklere uzanmak gördüyseniz:

  • B planı yapmanızda fayda var.

Rüyada yeşilliklere uzanmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşilliğe uzanmak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik içinde uzanmak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara uzanmak üzüleceğine ve kırılacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkekle uzanmak kafa olarak daha rahat edileceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalet eder.

Rüyada mezarda uzanmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle yatakta uzanmak dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimende uzanmak özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments