Rüyada eski sevgiliyle uzanmak

Rüyada eski sevgiliyle uzanmak şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yakında hedefine ulaşacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle uzanmak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu gözden geçirebilir, ilerlemenin veya hedeflerinize ulaşmanın yeni yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle uzanmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle yatakta uzanmak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle uzanmak maddi gücünün her geçen gün artacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik içinde uzanmak moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada divana uzanmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada bir yere uzanmak maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada kumsalda uzanmak hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada koltukta uzanmak lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments