Rüyada yüzüstü uzanmak

Rüyada yüzüstü uzanmak elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, sorunlarının sona ereceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüstü uzanmak gördüyseniz:

  • Kendi teşebbüslerinizle başarı kazanabilirsiniz.

Rüyada yüzüstü uzanmak büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüstü yüzmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini yüzüstü yatarken görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüstü yatmak sevindirici haberler alınacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalet eder.

Rüyada yüzüstü düşmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına inanılır.

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüstü uyumak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüstü yatan birini görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments