Rüyada siyah ve sarı kedi görmek

Rüyada siyah ve sarı kedi görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, adını kirleteceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, itibarını geri kazanacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına rivayet eder.

Rüyada siyah ve sarı kedi gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, kişi, teklif veya plana şans tanımakta fayda var.

Rüyada sarı ve siyah kedi görmek yeni bir araca sahip olunacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ve sarı kedi görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sarı kedi yavrusu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada kediye sarıldığını görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yavru sarı kedi görmek güzelleşeceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına işarettir.

Rüyada sarı yavru kedi görmek huzurlu günler geçirileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kediye sarılmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renkli kedi görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments