Rüyada sarı renkte kedi görmek

Rüyada sarı renkte kedi görmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret eder.

Rüyada sarı renkte kedi gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, uygulamanın, anlaşmanın ya da ilişkinin belirli bir şekilde ilerlemesini bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada sarı renkte kedi görmek şen kahkahalar atacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renkli kedi görmek kısmetinin de açılacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk kedi görmek küslükleri bitireceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sermayesini riske etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada renkli kedi yavrusu görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, doktordan doktora koşturacağına işarettir.

Rüyada gri renk kedi görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada gri renkte kedi görmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına delalettir.

Rüyada renkli kedi görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments