Rüyada sarı kaka yapmak

Rüyada sarı kaka yapmak manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, haneye nifak gireceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı kaka yapmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler veya düzenlemelerin yapılandırılması konusunda inisiyatif kullanmanızda fayda var.

Rüyada sarı kaka yapmak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada sarı kaka görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına işarettir.

Rüyada zorla kaka yapmak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne kaka yapmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada poşete kaka yapmak işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kaka yapmak ve temizlemek karlı işler alacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine rivayet eder.

Rüyada çok kaka yapmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada kokulu kaka yapmak adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments