Rüyada sarı kaka görmek

Rüyada sarı kaka görmek atılan adımların zarar vereceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kaka gördüyseniz:

  • Endişeniz varsa, onay vermemelisiniz.

Rüyada sarı kaka görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada sarı kaka yapmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşan kakası görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, isabetli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu kakası görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at kakası görmek çok hayırlı işlere girileceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işaret eder.

Rüyada tuvalete kaka temizlemek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına inanılır.

Rüyada kaka çiş görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya delalettir.

Rüyada kakasını yapan bebek görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments