Rüyada sarhoş bi adam görmek

Rüyada sarhoş bi adam görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sorunların atlatılacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş bi adam gördüyseniz:

  • Şansınızın sevgi konularında size daha çok destek vermesi iyi bir fırsat olabilir.

Rüyada sarhoş bi adam görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş adam dövmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine inanılır.

Rüyada sarhoş bir adam görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına alamet eder.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek sağlık sorunlarının artacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada eşinin sarhoş olduğunu görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş olmak istemek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini sarhoş görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments