Rüyada eşinin sarhoş olduğunu görmek

Rüyada eşinin sarhoş olduğunu görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına delalettir.

Rüyada eşinin sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir fikir ya da öneriyi ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada eşinin sarhoş olduğunu görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, verimin her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada eşi sarhoş görmek elindeki malların gideceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada eşini sarhoş görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş eş görmek sorunsuz geçeceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu sarhoş görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada abiyi sarhoş görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet eder.

Rüyada herkesi sarhoş görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada sarhoş adam dövmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, adından konuşulur olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments