Rüyada kırık balta görmek

Rüyada kırık balta görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık balta gördüyseniz:

  • Ufak bir sürpriz söz konusu olabilir.

Rüyada kırık balta görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine inanılır.

Rüyada sapı kırık balta görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada birini baltayla öldürmek neşesinin de yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada baltayla ağaç kesmek çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balta bulmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada balta bilemek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada balta görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada eli baltalı adam görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments