Rüyada sandık dolusu altın görmek

Rüyada sandık dolusu altın görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, hastalıklarının son bulacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, işlerinin kötüye gideceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada sandık dolusu altın gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine inanılır.

Rüyada sandık dolusu altın görmek mutsuz ve hasta olacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek maddi durumun düzeleceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sandık dolusu para görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın sandığı görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın dolu sandık görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sandıkta altın görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, zaferlere doymayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sandık altın görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments