Rüyada altın sandığı görmek

Rüyada altın sandığı görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, dinde olgunlaşacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada altın sandığı gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Rüyada sandıkla altın bulmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandıkta altın görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına rivayet eder.

Rüyada sandık dolusu altın görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak daha sık bir araya geleceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada altın dolu sandık görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulur.

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Rüyada altın sandık görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına yorulur.

Rüyada sandığın içinde altın görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments