Rüyada bir sandık altın görmek

Rüyada bir sandık altın görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sandık altın gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız detaylandırılmış değişiklikler hayatınızı kolaylaştırabilir.

Rüyada sandıkla altın görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sandıkla altın bulmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada altın dolu sandık görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada sandıkta altın bulmak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine tabir olunur.

Rüyada bir sandık altın görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın sandık görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada altın sandığı görmek temize çıkacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments