Rüyada sandıkta altın görmek

Rüyada sandıkta altın görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sandıkta altın gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, sadakatinizi gösterme şansı bulabilir veya belli konularda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada sandığın içinde altın görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına alamet eder.

Rüyada sandıkla altın görmek sevilip sayılacağına, hatalı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sandıkta altın görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına delalet eder.

Rüyada sandık dolusu altın görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalettir.

Rüyada bir sandık altın görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına tabir olunur.

Rüyada altın dolu sandık görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, iyi şartlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments