Rüyada bir sandık dolusu altın görmek

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir sandık dolusu altın gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Rüyada sandık dolusu altın görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine rivayet eder.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine alamet eder.

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada sandık dolusu para görmek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandıkta altın bulmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada sandığın içinde altın görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına işaret eder.

Rüyada sandıkla altın bulmak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sandıkta altın görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments