Rüyada saksıda yeşil çiçek almak

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, büyük başarılar kazanacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken konularla ilgili çok sayıda fikir, öneri veya teklif söz konusu olsa da, aralarından çok azı gerçekten işe yarar görünüyor.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek diplomalı kimse olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, işiyle nam salacağına inanılır.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine yorulur.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, böylece kendine güveneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments