Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil saksı çiçeği gördüyseniz:

  • Yakınen tanımadığınız kişilerle bilgi paylaşmanız kayıplara neden olabilir, güvendiğiniz kişilere yakın durun.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, istediği başarıyı göstereceğine delalettir.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına inanılır.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments