Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, iyilik bulacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına alamet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler gördüyseniz:

  • Bazı konularda kalıcı sözler vermek veya belli anlaşmalar yapmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına delalettir.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments