Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, ömrün uzun olmasına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği gördüyseniz:

  • Temmuz ayının başlarına kadar, iletişim sorunları, açılmayan telefonlar, aşırı tepki veren kişiler, yanlış anlaşılmalar, yanlış yorumlamalar v.b türünde problemler vakit alabilir.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil yaprak görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına delalet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, sorunların tek kalemde silineceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments