Rüyada saksıda yeşil bitki görmek

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına inanılır.

Rüyada saksıda yeşil bitki gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıya bitki dikmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada saksı içinde bitki görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda bitki sulamak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada saksı bitkisi görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda bitki görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada yeşil bitki görmek güven kaybı yaşanacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağa yeşil bitki ekmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cannahaze

Teşşekkür ederim ilginiz için iyi günler dilerim iyi çalışmalar