Rüyada yeşil bitki görmek

Rüyada yeşil bitki görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, işinde zarar edeceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarla nasıl başa çıkacağınızı bulmalısınız.

Rüyada toprağa yeşil bitki ekmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil bitki yemek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bitki ekmek yolculuğa çıkmaya, daima secde ve şükür edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bitki dikmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bitki görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki sulamak işlerinde çok başarılı olacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments