Rüyada saksıya bitki dikmek

Rüyada saksıya bitki dikmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada saksıya bitki dikmek gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Rüyada saksıya bitki dikmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada saksı bitkisi görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda bitki görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine inanılır.

Rüyada saksıda bitki sulamak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada saksı içinde bitki görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada yeşil bitki dikmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına tabir olunur.

Rüyada toprağa bitki dikmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments