Rüyada saksıda bitki görmek

Rüyada saksıda bitki görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, şansının kötüye gideceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret eder.

Rüyada saksıda bitki gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu etkileyebilecek bazı durumlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada saksıya bitki dikmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına yorulur.

Rüyada saksıda bitki görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada saksıda bitki sulamak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına delalettir.

Rüyada saksı içinde bitki görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksı bitkisi görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, büyük borçların altında ezileceğine inanılır.

Rüyada yeşil bitki sulamak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına delalettir.

Rüyada toprakta bitki görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, eğitimlerinin iyi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments