Rüyada saksı sulamak

Rüyada saksı sulamak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, zarar etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksı sulamak gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada saksıları sulamak kısmet alacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksı çiçek sulamak ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda bitki sulamak rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıyı sulamak hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Rüyada saksıda çiçek sulamak rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işarettir.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına tabir olunur.

Rüyada saksı sulamak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments