Rüyada saksıyı sulamak

Rüyada saksıyı sulamak anne babayla ters düşüleceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, bol bol hayır duası alınacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıyı sulamak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda yaşam tarzınızı iyileştirmenizi ya da fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada saksı sulamak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saksı çiçek sulamak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak yol göstereceğine ve şifa olacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıları sulamak süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saksıyı sulamak iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada saksı çiçeği sulamak işsiz kalmaya, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada saksıda çiçek sulamak meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments