Rüyada saksıları sulamak

Rüyada saksıları sulamak yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıları sulamak gördüyseniz:

  • Başkalarının düşüncelerini veya tavırlarını düzeltme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada saksıyı sulamak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada saksıda bitki sulamak sorunlarının günden güne artacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksı çiçek sulamak sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına işarettir.

Rüyada saksı çiçeği sulamak başarı üstüne başarı kazanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada saksıda çiçek sulamak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksı sulamak mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments