Rüyada saksıda çiçek sulamak

Rüyada saksıda çiçek sulamak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek sulamak gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Rüyada saksı çiçek sulamak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine işarettir.

Rüyada saksı çiçeği sulamak rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işarettir.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak sevap işlemek için uğraşacağına, çok eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek sulamak kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada saksı sulamak hem itibar edineceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalet eder.

Rüyada saksıda bitki sulamak zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Rüyada saksıyı sulamak sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments