Rüyada sakalını yarım kesmek

Rüyada sakalını yarım kesmek nimetin ve kazancın artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, kendisi ile gururlanacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada sakalını yarım kesmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal topluluklardaki yerinizi ilgilendiren konularda ne yapacağınızı hala netleştiremediyseniz, yakında netleştirebilirsiniz.

Rüyada sakalı yarım kesmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada sakalını yarım kesmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarım sakal görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine inanılır.

Rüyada sakalın yarısını kesmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada erkeğin sakalını kesmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına yorulur.

Rüyada makasla sakal kesmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada saç ve sakal kesmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Rüyada bıyık sakal kesmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments