Rüyada ayakkabı üstüne basmak

Rüyada ayakkabı üstüne basmak hayal kırıklığına uğratılacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş size doğru yaklaştıklarını göreceksiniz.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına inanılır.

Rüyada civcivin üstüne basmak aile huzurunuzun bozulacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare üstüne basmak yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farenin üstüne basmak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, herkesin takdirini toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanların üstüne basmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, çok günah işleyeceğine yorulur.

Rüyada hamurun üstüne basmak hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar üstüne basmak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments