Rüyada ayakkabının üstüne basmak

Rüyada ayakkabının üstüne basmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak gördüyseniz:

  • Duygu dünyanızı başkalarının kararları veya yönlendirmeleri sonucu bir tarafa itmek zorunda değilsiniz.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak sıkıntılarını atacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne basmak eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğin üstüne basmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada fare üstüne basmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanların üstüne basmak işinde uzmanlaşacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  işaret eder.

Rüyada mezar üstüne basmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işarettir.

Rüyada balığın üstüne basmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments