Rüyada hamurun üstüne basmak

Rüyada hamurun üstüne basmak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, yeni bir işe gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, eğer işsizse iş bulacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada hamurun üstüne basmak gördüyseniz:

  • Eşinizle, sevgilinizle ya da sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde son derece dikkatli olmalısınız.

Rüyada hamurun üstüne basmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada hamura basmak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada hamur basmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne basmak gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine işarettir.

Rüyada birinin üstüne basmak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada üstüne basmak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanların üstüne basmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments