Rüyada fare üstüne basmak

Rüyada fare üstüne basmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, işinde uzmanlaşacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine tabir olunur.

Rüyada fare üstüne basmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler sizi bazı alanlarda oyun dışında bırakabilir.

Rüyada fare üstüne basmak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin üstüne basmak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına delalettir.

Rüyada akrebin üstüne basmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada mezar üstüne basmak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada yılanın üstüne basmak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balığın üstüne basmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına yorulur.

Rüyada kedinin üstüne basmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada civcivin üstüne basmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments