Rüyada halı saha görmek

Rüyada halı saha görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, koltuğunun da yükseleceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, ömrünün de uzun olacağına delalet eder.

Rüyada halı saha gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizi hızlandırmak ya da bazı girişimlerinizden kaçmak istiyorsanız doğru kontaklara sahipsiniz.

Rüyada halı sahada top oynamak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada halı saha görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada halı saha maçı yapmak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil halı saha görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına alamet eder.

Rüyada boş futbol sahası görmek allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada basketbol sahası görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada yeşil saha görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çim saha görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments