Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kederleneceğine işarettir.

Rüyada sağ elinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Rüyada sağ elin kesildiğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek bedeninin şifa bulacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına yorulur.

Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada sağ el tutmak yaptığı işlerle çok ses etireceğine, ters giden işlerin normale döneceğine işaret eder.

Rüyada sağ el öpmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, ticarette zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada sağ eli kınalı görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada sağ el baş parmak iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments