Rüyada sağ baş parmak

Rüyada sağ baş parmak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ baş parmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada sağ baş parmak yaşanan ayrılıkların biteceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine inanılır.

Rüyada sağ el baş parmak yeniden can bulacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına işarettir.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, parasına da para ekleyeceğine inanılır.

Rüyada sağ parmakta alyans görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sağ parmağında yüzük görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol baş parmağını kesmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments