Rüyada sağ ayaktan vurulmak

Rüyada sağ ayaktan vurulmak iç sıkıntısına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, iyi halin geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına alamet eder.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ ayakta yara görmek şansının kötüye gideceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine inanılır.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayaktan iğne vurulmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan vurulduğunu görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına delalet eder.

Rüyada ayaktan vurulmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına alamet eder.

Rüyada sol ayaktan vurulmak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments