Rüyada ayaktan vurulmak

Rüyada ayaktan vurulmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, vefalı bir insan olacağına, hayırlı haberler getireceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, umutlarının yarım kalmayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine inanılır.

Rüyada ayaktan vurulmak gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Rüyada ayaktan iğne vurulmak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan iğne vurulduğunu görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada sol ayaktan vurulmak stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan vurulmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak esenliğe kavuşulacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments