Rüyada saçlarının okşandığını görmek

Rüyada saçlarının okşandığını görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hep dua edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, gerçek mutluluğu tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının okşandığını gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Rüyada saçının okşandığını görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun saçını uzun görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada saçın okşandığını görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, dolandırılacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun saçının döküldüğünü görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun saçını kesmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada oğlunun saçını beyaz görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının okşandığını görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, işinde büyük başarılar alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments